top of page

MIJN VERHAAL ALS THERAPEUT

Het is mijn passie om mensen te begeleiden in het opnieuw contact maken met hun innerlijke ruimte, en het contact met hun "Zelf" te verdiepen.

Als kinesiste geef ik behandelingen in de kliniek AZ Sint Dimpna in Geel. Door de jaren heen werkte ik op Intensieve Zorgen, Dienst Pneumologie en Dienst Oncologie. Hier bouwde ik veel ervaring op betreffende het behandelen van ademhalings-, angst- en ontspanningsproblemen en mocht ik vele patiënten begeleiden tijdens verschillende levensfaseproblematieken zoals werk, relatie, ziekte en rouw.

Na een enkelkwetsuur, werd ik geconfronteerd met een blijvende pijn in mijn voet waar geen verklaring en geen behandeling voor leek te zijn. Hier begon mijn zoektocht naar "andere" wijzen van behandelen, naar omgaan met lichaam én geest. Ik raakte gefascineerd door de zachte, respectvolle en diepe aanrakingen van Craniosacraal therapie en het helende effect hiervan op lichaam en geest.

Mijn opleiding tot Craniosacraal therapeut, Somato Emotionele Release alsook enkele aansluitende opleidingen, die ik bij het Upledger Instituut in België en Nederland volgde en meerdere bijscholingen in het kader van palliatieve zorg, ademhaling en relaxatie vormden mee de basis voor mijn “andere, unieke” manier van behandelen.

Ik nodig jou uit om vanuit de eenvoud van zachte, subtiele aanraking, door ademhaling, woorden, handen  de schoonheid van het “Leven” (terug) te leren ervaren. 

Wil je graag meer weten over mijn manier van werken? Aarzel niet om contact met me op te nemen.

Christel Hannes
Over Chriha: Over mij
bottom of page